Fick hjälp av Surefoot med att göra iordning mitt gips. Kändes nästan som en vanlig pjäxa, bara skidan som saknas. När jag kom till läkaren förra veckan började han skratta  och tog ett kort min fot, han hade aldrig sett något liknande. hihih
 
 
Den 17 mars var det fettisdag, Mardi Gras, vilket innebär att man klär ut sig till vad man vill och skrattar med sina vänner. Jag klädde ut mig till extremt skadad, hade min sjukhusskjorta och ärr lite överallt. Riktigt rolig kväll! 
 
 
 
Jag e så gla för att Matilda har bokat resa hit i april!!!!! JIPPI JIPPI JIPP!!
 
 Idag är alla ute och åker skidor eftersom det har kommit lite nysnö, alla är så himla glada..., jag har precis ätit lunch i form av ägg, rökt lax och Gruyère. NOMNOMNOM. Jag har även flyttat den tvättade tvätten till torktumlaren och plockat ur diskmaskinen, och klockan är bara 12.00 !!!!!!!!!! Vilken produktiv morgon. Nu ska jag vila lite och lyssna på p3. 
 
 
Puss puss
Nu har stormen Ole dragit vidare till andra jaktmarker och lämnat Trondheim badandes i solljus och vårkänslor. 
Imorse skrek dagen "fånga mig!!!" och vad gör man när alla kompisar fortfarande sover? Jo, man får helt enkelt finna sig i att ha sig själv som enda sällskap. Men det är inte fy skam det. 
 
 
 
Så här nöjd var jag när jag fotade mig i den mest smickrande vinkeln... Till mitt försvar tog jag bilden SAMTIDIGT som jag cyklade. Var cyklade jag då? JO!
IKEA såklart. Ni vet vad de säger: when in doubt - bike to IKEA a förmiddag på en löningslördag.
 
Det var inte lika harmoniskt och folktomt som jag hade hoppats på... Men jag tog tillfället i akt att prata med bland annat Linnea i telefon för jag kände mig lite utsatt som ensam person i träningskläder bland alla shoppande par och barnfamiljer. 
De bjöd på kaffe med anledning av skid-vm (?) jaja, tackar tackar tänkte jag. 
 
 
Ungefär här, när jag passerat köksavdelning för fjärde gången utan att hitta ur den förvirringslabryrint of death som IKEA är tänkte jag att om jag tar mig levande ur detta ska jag aldrig sätta min fot här igen. Avsaknaden av linser hjälper inte kan jag meddela! Till nästa gång: ta med en skarpsynt vän som vägledare / guide. 
 
Den trogne läsaren kanske minns att förra gången jag var på IKEA köpte jag en äggskärare. Sedan dess har mina shoppingfärdigheter förfinats. 

Tulpaner och godis! Tulpanerna stack upp ur ryggsäcken på vägen hem så jag kände mig som ett blombud. 
Fler ting!! Två askar som...man kan... ha saker i? Och två handdukar! En för händerna och en för resten av lillkröppen. Det var det hela. 50 effektiva minuter på varuhuset innan jag cyklade hemåt igen.
 
Det var det men jag ska visa lite mer dagen till ära. 
 
För någon vecka sedan tog jag och Tove en tur ute i snön. Pulsade fem kilometer till en skidsstuga, tog en semmelpaus och fortsatte ner till byn igen. 
 
 
När Ella fått visa upp sina semlor måste jag kontra. Denna sneda skapelse blev kanske lite väl kompakt men ack så god. 
Nu ska jag kika på finalen av På Spåret och hoppas att jag klarar någon av frågorna. Blev så stolt över mig själv när jag klarade Havanna på 10p och Robyn bara efter några sekunder i Vem Där. ÄLSKAR för övrigt Elisabet Höglund 
Sen ska jag till jobbet som vanligt! Puss och kram!
 
 
I veckan slog vi rekord på antalet sovande människor i lägenheten, 10 pers! jag och Maja i stora sängen, Jonathan som är Maja bror sov på liggunderlag och Jakob på en yogagmatta. Helt rätt fördelning av sovplats :)
 
Annars så underhåller jag mig med kaffedrickande, korsord och gym! 
Titta vad glad jag är i mitt lååååååånga hår
 
PUSS PUSS