Halloj! Förra veckan kom snön. Nu är luften krispig, vattnet upplevs klarare och eftermiddagssolen smeker det skira snötäcket och ger vykorts-vyer när jag susar över bron på cykel och ser mot Tyholt som badar i skära nyanser och vita hustak.
 
Novemberutmaningen var att skaffa kompisar. Nu lider november mot sitt slut och ja, för att säga det själv är jag rätt nöjd med resultatet från utmaningen. Jag kan idag räkna till inte mindre än TRE nyfunna vänner. Dessa är:
  • Tjejen i receptionen på gymmet
  • Stammisen (+65) på jobbet som glömde sin plånbok förra veckan
  • Stammisens kompis
Eehh... skriver inte ut deras namn eftersom........... jag inte vill hänga ut dem..... jag VET vad de heter...... vill bara inte skriva ut det......he heee...
 
Och så nu till den ständiga frågan: Måste jag duscha innan jobbet eller kommer jag undan ifall jag dimmar lyset framför baren extra mycket? 
 
 
 

3 kommentarer

Ulla Kalén

25 Nov 2013 16:22

Gratulerar till vänframgången. Skall inte du snart ta dig hem för fysproven? Jag kom hem igår från en jättetrevlig helg i Trosa. I morgon väntar Gävle och sjukhuset igen. Farfar har bjudit på kaffe två eftermiddagar när jag var borta. Bra.Tack trapphissen.
Förresten ta och strunta i duschen. Kram.

Anonym

25 Nov 2013 21:45

Om två dagar kommer jag, min vän!

Moster Susanna

26 Nov 2013 20:20

Tur att du har så fina släktingar och gamla vänner:)
Vi ses vid juleljusen och lussebullarna:)

Kommentera

Publiceras ej