Serverar sushi, äter sushi, svettas sushi och när jag är ledig passar jag på att få njuta av sushi sittandes på en stol med mina vänner.
 
Måste även visa er en tallrik som Dima, en av kockarna gjorde i lördags:
 
 
Vill att ni noterar: äpplet längst bak som ser ut som en solfjäder, hälleflundran som är precis framför äpplet och är format som en virvel tillsammans med lite laxrom. Äpplet längst fram som vilar på lodderrom är format som ett vacker löv. Wasabin längst fram i mitten som är två vackra blad. Resten är väl utplaserat, det är en fröjd att få servera såhär fin och välgjord mat. NOM NOM NOM 
 
 
Nu är det dags för träning och sen jobb, endast 7 timmar idag, WOWHOWOOHOHOO, som att vara ledig.
 
 

2 kommentarer

Ulla Kale'n

10 Feb 2014 22:25

Sitter på sängkanten hos Carin efter ett intensivt dygn på det japanska spat, där vi och några andra hade egen kock vid ett stekbordet. Åtta avsmakningsrätter. Fint. Men så fruktansvärt sugen jag blir när jag ser de vackra sushibitarna.....och trevligt sällskap. Ni måste ha världens mest proffsiga sushikockar. Hur skall jag nu kunna sova? I morgon hem till byn. God natt.

Svar: ja de är riktigt duktiga, förutom när de kastar ris på mig. :( Idag fick jag testa en ny variant av sushi, med ost i makirullen som sen hade varit i ugnen och smält lite. Spännande och god smak! God natt, kram!
Stina&Ella

Ingela

11 Feb 2014 17:38

Tallriken är som ett konstverk! Men sushi varje dag.....

Kommentera

Publiceras ej