Nu har stormen Ole dragit vidare till andra jaktmarker och lämnat Trondheim badandes i solljus och vårkänslor. 
Imorse skrek dagen "fånga mig!!!" och vad gör man när alla kompisar fortfarande sover? Jo, man får helt enkelt finna sig i att ha sig själv som enda sällskap. Men det är inte fy skam det. 
 
 
 
Så här nöjd var jag när jag fotade mig i den mest smickrande vinkeln... Till mitt försvar tog jag bilden SAMTIDIGT som jag cyklade. Var cyklade jag då? JO!
IKEA såklart. Ni vet vad de säger: when in doubt - bike to IKEA a förmiddag på en löningslördag.
 
Det var inte lika harmoniskt och folktomt som jag hade hoppats på... Men jag tog tillfället i akt att prata med bland annat Linnea i telefon för jag kände mig lite utsatt som ensam person i träningskläder bland alla shoppande par och barnfamiljer. 
De bjöd på kaffe med anledning av skid-vm (?) jaja, tackar tackar tänkte jag. 
 
 
Ungefär här, när jag passerat köksavdelning för fjärde gången utan att hitta ur den förvirringslabryrint of death som IKEA är tänkte jag att om jag tar mig levande ur detta ska jag aldrig sätta min fot här igen. Avsaknaden av linser hjälper inte kan jag meddela! Till nästa gång: ta med en skarpsynt vän som vägledare / guide. 
 
Den trogne läsaren kanske minns att förra gången jag var på IKEA köpte jag en äggskärare. Sedan dess har mina shoppingfärdigheter förfinats. 

Tulpaner och godis! Tulpanerna stack upp ur ryggsäcken på vägen hem så jag kände mig som ett blombud. 
Fler ting!! Två askar som...man kan... ha saker i? Och två handdukar! En för händerna och en för resten av lillkröppen. Det var det hela. 50 effektiva minuter på varuhuset innan jag cyklade hemåt igen.
 
Det var det men jag ska visa lite mer dagen till ära. 
 
För någon vecka sedan tog jag och Tove en tur ute i snön. Pulsade fem kilometer till en skidsstuga, tog en semmelpaus och fortsatte ner till byn igen. 
 
 
När Ella fått visa upp sina semlor måste jag kontra. Denna sneda skapelse blev kanske lite väl kompakt men ack så god. 
Nu ska jag kika på finalen av På Spåret och hoppas att jag klarar någon av frågorna. Blev så stolt över mig själv när jag klarade Havanna på 10p och Robyn bara efter några sekunder i Vem Där. ÄLSKAR för övrigt Elisabet Höglund 
Sen ska jag till jobbet som vanligt! Puss och kram!
 
 

6 kommentarer

Ulla Kale'n

21 Feb 2015 16:57

Underbart att åtminstone en av systrarna kan cykla......och dessutom kan ta en halv selfie! Klart godkända inköp, i synnerhet handdukarna. Så där många saker brukar väl inte du shoppa? Jag fick bloggen som en belöning efter att jag tvingat mig ut på en kort men snabb promenad. Tack. Du måste vara nöjd med vilka som vann på På spåret.

Moster Susanna

22 Feb 2015 09:32

Ole var hos oss lördagen-söndag för två veckor sedan. Han skräpade ner i skogen och alla skidspår blev ris och barrspår.
Så frisk du ser ut! Trondheim är ju underbart vackert. Min familj har inte bakat några semlor, vi har skrapat ihop lite BNP - tjänster genom att köpa! På fredag åker jag mot Mora och på söndag mot Åre. Kramar moster

moster Susanna

22 Feb 2015 09:35

Oj, vilken kommentar du fick av mig... en ny reflektion i varje mening. Haha! Ska återgå till matematikstudierna, passar mig bättre än svenska uppsatser...

Anonym

22 Feb 2015 19:26

Jag håller med dig Stina att Elisabet Höglund är så bra, jag höll på deras lag och det gick ju bra! Semlorna ser goda ut och roligt att se dina inköp på IKEA. Dessa norrmän tar massor av medaljer på Skid- VM i Falun, men svenska tjejerna är duktiga! Mår bra efter en diskbråcksoperation som gjordes på Karolinska i tisdags. Johan har sportlov. Kram!

Maria Kalén

22 Feb 2015 19:28

Ursäkta, från mig.

Ingela

22 Feb 2015 22:06

Vi har nu sett På Spåret och mina favoriter vann! Jo, jag gillar också Elisabeth H men utan Jesper....han är min absoluta favorit!
Det är mycket man/vi bör tänka på innan man/vi konsumerar, men innan du shoppar loss kan det vara bra att tänka på; 1. du ska kunna packa ner och bära det till tåget ELLER 2.kunna skiljas ifrån det och ge bort det 3. Äta upp det! Och jag tycker att du med dina inköp klarar av de tre punkterna fint.
Kram

Kommentera

Publiceras ej