Sjukhusbesöket tog en halvtimme, röntgenbilderna såg bra ut. Benen har börjat läka ihop rakt och fint. Får fortfarande inte lägga någon vikt på benet men börjar bli mer och mer bekväm på kryckorna. Jag har precis köpt ett gymkort här så att jag ska ha något att göra och aktivera mig med. 
 
Igår åt vi semlor som jag och Maja bakade. de blev inte lika fluffiga som mammas men hur ska man lyckas med det????????? problemen som uppstod under bakningen: jästen är endast 42g per packet, hur räknar man då??, vi har inga mått i huset. Vi har ingen pensel så att man ska kunna pensla dem glansiga. Det finns inga bra plåtar utan vi fick ta galler med aluminium folie på samt en ungsform. jajaja mycket grädde och mandelmassa räddade den platta bullen! 
 
 
nomnomnom
 
 

3 kommentarer

stina

13 Feb 2015 18:26

HAHA alltså!!!!! Måste slänga upp en bild på mina fina skapelser senare. puzz hoppas ni firar valentines day på ein hyggeli måte. puss

Moster Susanna

13 Feb 2015 20:07

Mmmm, hembakade semlor.
Det är insidan som räknas, gäller både bakverk och skelett.
Kram

Agneta

15 Feb 2015 07:15

Så bra att det inte behövs någon operation. Mina semelbullar blev inte hellre så lyckade men dom är slut, tänker göra ett nytt försök :) Kramar!

Kommentera

Publiceras ej