Jag är tillbaka i Verbier med helpension! Malin duschade mig när jag kom hem från sjukhuset samtidigt som Jakob lagade middag. Maja hjälper mig med påklädnad och jag får hjälp att lägga mig i sängen och blir serverad kaffe på morgonen. Världens bästa!!
 
 
 
Det gör fortfarande för ont att lyfta benet med egen kraft så här kan ni se min senaste uppfinnig, har satt mitt hårband runt benet så att när jag vill lyfta upp benet på en stol eller i sängen så lyfter jag bara i bandet, superpraktiskt! Adam har en vilodag idag från skidåkning vilket är kul för mig. 
 
Än så länge vet jag inte om det blir någon operation, den 10 februari ska jag tillbaka till sjukhuset och då ska de se hur brottet ser ut, ifall ingenting har flyttats så slipper jag. Gips kommer jag oavsett ha i tre månader.. :)
 
bisouuuuuu
 
 

6 kommentarer

mamma

04 Feb 2015 14:30

Jag vill också hjälpa till!!!

Skills

04 Feb 2015 16:33

Det bästa är att nu uppdateras det här!!! :)

Agneta

04 Feb 2015 17:04

Det där med hjälpmedel är ju mitt område, verkar som att du också har lite idéer som funkar :) Tungt med gips i 3 månader, tur att du inte bor ensam! Kram!

Ulla Kale'n

04 Feb 2015 17:20

Du orkar blogga och bandlyfta gipsbenet!!!! Var får du all kraft ifrån? Vilken roomservice du har! Tack för den. Själv har jag rinnsnuva och bara nyser och har haft en läsdag. Inte ett skvatt synd om mig för jag har båda mina alldeles för smala och långa ben UTAN gips. Puss.

Maria Kalén

04 Feb 2015 21:11

Bra att du får mycket hjälp även hemma. Lång tid med gipset. Stor kram till dig från oss!

Moster Susanna

06 Feb 2015 22:42

Bra med vänner och personlig hemtjänst. Törs inte tänka på toabesöken(wops, nu gjorde jag det ändå). Kram

Kommentera

Publiceras ej