Fick hjälp av Surefoot med att göra iordning mitt gips. Kändes nästan som en vanlig pjäxa, bara skidan som saknas. När jag kom till läkaren förra veckan började han skratta  och tog ett kort min fot, han hade aldrig sett något liknande. hihih
 
 
Den 17 mars var det fettisdag, Mardi Gras, vilket innebär att man klär ut sig till vad man vill och skrattar med sina vänner. Jag klädde ut mig till extremt skadad, hade min sjukhusskjorta och ärr lite överallt. Riktigt rolig kväll! 
 
 
 
Jag e så gla för att Matilda har bokat resa hit i april!!!!! JIPPI JIPPI JIPP!!
 
 Idag är alla ute och åker skidor eftersom det har kommit lite nysnö, alla är så himla glada..., jag har precis ätit lunch i form av ägg, rökt lax och Gruyère. NOMNOMNOM. Jag har även flyttat den tvättade tvätten till torktumlaren och plockat ur diskmaskinen, och klockan är bara 12.00 !!!!!!!!!! Vilken produktiv morgon. Nu ska jag vila lite och lyssna på p3. 
 
 
Puss puss

2 kommentarer

Ulla Kale'n

22 Feb 2015 15:40

Tack nu fick jag hela förklaringen till armbandage mm. Efter första förskräckelsen när jag sett bilden på facebook så såg jag ju att tjejerna i bakgrunden såg så glada ut, men din mimik tränad i teaterutbildningen tog allt fokus. Heja dig som håller humöret uppe.

Maria Kalén

22 Feb 2015 19:14

Roligt med fest och ditt fotgips var också fint och roligt Ella! Jag har nyligen blivit opererad i nacken på Karolinska sjukhuset, diskbråck. Allt gick bra, vilka kirurger! Kram!

Kommentera

Publiceras ej