Vad har hänt sen sist? Nyår vilket spenderades på jobbet med mina väldigt bra arbetskollegor, Laura och Gosia. Vi fick äta femrätters middag och på tolvslaget gick vi alla ut på restaurangterassen, öppnade champagne och titta på folk som ramlade gatan fram. Vilken utsikt alltså, så mycket folk på en och samma plats. 
 
 
 
 
I veckan kom Maria och hälsade på. Vi vågade inte åka skidor mer än en dag men så otroligt roligt och hon bröt inga ben, armar eller fingrar!!
 
 
 
Vi hade en helt perfekt dag med skidåkning, fikapauser och middag. Vilka vänner alltså!! 
 
Jag har lyckats dra på mig en riktig förkylning... Dricker the och försöker bli frisk så fort som möjligt. Jag har inte tid eller lust att vara sjuk!!! 
 
bisou bisou
 
 
 

4 kommentarer

linnis

15 Jan 2015 09:34

ååh en uppdatering var precis vad jag behövde i hemtentaskrivning! Så härligt ni ser ut att ha det :D Tips mot förkylning: ät färsk ingefära, drick varmt vatten med citron och honung, dick mycket vatten och kör på min bästa taktik - låtsas som att du är frisk som en nötkärna. Puss å kram!

Ingela

15 Jan 2015 22:05

Men sååå skönt att Maria kom hem utan gips, bra tänkt där!
Jag håller med Linnea, en uppdatering var precis vad jag önskade och behövde. Jättekul att få se bilder från restaurangen, tänk att där kommer du att få servera oss....
Kramar

moster Susanna

17 Jan 2015 19:45

Så fin restaurang, don efter person.
Jag är också förkyld och kurerar mig med mycket fika.
Fredagsfika hos mormor och morfar och idag hos Agneta.
Min plan att åka 5 mil/veckan inför tjejvasan går så där...(läs inte alls). Jag tränar genom att stå i spindel och lyfta hantlar(2 kg;) .Ha det underbart och ta det lugnt i sagolandskapet./Kramar moster

Ulla Kalén

18 Jan 2015 16:45

SÅ himla trevligt att få se bilder från "din" restaurang!!! Du omger dig med vackra arbetskamrater, som ser ut att ha utstrålning. Det kan behövas i din närhet. Kom hem igår efter 2 nätter på Lidingö som "sovvakt". Föräldrarna var i Milano. Åj, vilken skillnad. Alla tre sköter sig helt själva. Dessutom gjorde de en fantastisk födelsedagskväll för mig, som du kanske sett på facebook. Nu ska jag bära in ved till kvällens brasa.
Stora Edsbykramar

Kommentera

Publiceras ej