Vad håller jag egentligen på med? Det undrar jag också, så tänkte gå igenom min månad hemma i Sverige som sjukskriven haltande kvinna. 
 
När jag kom hem i slutet av april hoppade jag fortfarande på kryckor, fast utan gips vilket var väldigt skönt.Resan hem gick väldigt smidigt men med mycket tung packning. Om en taxi inte hade funnits till hjälp hade jag nog satt mig ner i ett hörn för att gråta eftersom livet skulle vara hopplöst. 
Som Adam sa: U should write a book on travelling light Jakob.
 
Firade valborg hemma i Umeå vilket alltid är ganska kul! 
Åkte norrut till mormor och morfar, njöt av vacker utsikt, god mat samt lugn och ro. 
 
 
Hem till Umeå för att fira min födelsedag. Hyrde en bastu och bjöd in mina favoriter till bastu och bad i älven.
 
 
 
Tog flyget ner till Stockholm och tåg till Jakob. Hade en lugn och skön 1,5 vecka nere i Linköping. Käkade sushi, rehabade och såg The Americans. Vi var två halta som hoppade omkring. 
Jippi, fick min dos av körsbärsträd
 
finaste 
 
Tog tåget upp till Stockholm för att äta middag på det hippa stället Brillo. Björn Borg satt vid bordet intill och önskade innerligt att han fick dela en flaska vin med mig, Stina och Ulla eftersom vi hade så väldigt trevligt. 
 
Min kusin konfirmerades vilket var mycket fint, bodde hos farmor och myste. Åkte hem till Olivia för att ha en riktig svennekväll med lördagsfett och Melodifestivalen. Helt perfekt!
 
Hälsade på Maja som färgade mitt hår kastanjfärgat, takk Majsan! Fick äntligen dela säng med henne igen, som jag saknat henne som sovsällskap.
 
Åt Sushi med Emy och Skilla för att sen åka hem till Skilla för att få finbesök och kvällsfika. 
 
 
jasåatth sen kom man hem till ett ljust och vackert Umeå, Anna stannade till i stan och gjorde den osäker. VM i brännboll hölls i helgen och vi var såklart på plats!
 
 
 
 
 
På fyra veckor har jag gått från att enbart klara 500m gång till att kunna jogga lite lätt. Var med på en orienteringsträning i skogen igår, gick inte att springa men att gå runt bland stock och sten gick OK. Förstår vad som menas med att springa är 8 gånger tyngre än att gå.
 
Har passat på att måla lite, börjat läsa en mattekurs, virka klart mina mormorsrutor och försökt lära mig jonglera med fyra bollar...... som tur är har jag några dagar till som pensionerad 22åring. På måndag börjar jag arbeta på äldreboendet på Teg. Såg att de har skaffat höns dit jippi!!
 
Håller tummarna för en bra sommar med båten, träning och mycket kärlek. 
pusss pusss
 
 
 
 

5 kommentarer

Moster Susanna

03 Jun 2015 19:08

En aktiv sjukskriven Ella. Du glömde gitarrspelat som utvecklats under sjukdomstiden. Jag längtar till lördag då jag får träffa Er. Kram

Ulla Kale'n

03 Jun 2015 21:26

Vilket fantastiskt liv du har trots fd snedställd fot och lång rehabilitering! Så många fina och mysiga vänner! Underbart. Här försöker jag hämta mig efter det läskiga inbrottet med miljoner glassplitter....och blod här och där.Erikshjälpen fick igår den fina byrån, som min morfar gjorde till mamma på 20-talet. Den var sanerad från blod men aldrig jag skulle kunna lägga något i den. Sover i alkoven på kontoret.Känns bäst. Önskar dig lycka till med jobbet och hönsen. Visst var Björn Borg snygg? Kramar från ett Edsbyn med hagel, storm, hällregn, sol och åskmuller om vartannat

Ulla Kale'n

04 Jun 2015 14:55

Inte för att jag vill skryta......var till Bollnäs för att sköta släktgraven där......stack in på Lilla K för en latte. OCH råkade stöta ihop med Peter Jöback med man och deras två barn. Vem blir min tredje kändis???? Jag bara undrar.

Ingela

08 Jun 2015 17:47

Vad tror ni är det första jag tänker på när jag ser fotot på tre flickor tätt tillsammans på en kudde? Rätt svar: löss...!?

Maria Kalén

18 Jun 2015 17:40

Det är alltid roligt att läsa din och Stinas blogg. Fina foton! Trevlig midsommar Ella!
Kram!

Kommentera

Publiceras ej