Här har ni allt jag hade med mig på flytt-tåget till Linköping (kommer nog ända bara använda två par byxor och tre tröjor meeeeeeen men :P :P)  (tog ej med pilatesbollen eller balansplattan)
 
jahaaaaa sååååattthhhh då har man börjat gymnasiet igen.
Läser tekniskt basår, kallas nollan eftersom jag inte är någon riktigt nolla. Utan en nollan som inte tar några högskolepoäng men ändå får smaka lite av universitetslivet. 
 
Kör på med 100% matte för tillfället vilket funkar finfint. Klassen känns bra och de tycker jag pratar roligt. Jag är typ den ända i min klass som bor ovanför "norrort" . Alltså den ända norr om ish... Danderyd.
 
Jajajja annars då, jodå, vardagen börjar så sakta komma. Försöker klättra en hel del och på torsdag ska jag och Jakob ut till knutby för lite riktig klättring. Jag har gått på ett gymnastikpass med en gammal gymnast i klassen. Haha det var kul och jag klarade inte ens alla övningar på uppvärmningen. Fick lite tips och trix om hur jag ska lära mig stå på händer, göra framåtvolt samt bakåtvolt så jag for hem nöjd och belåten, ska dit nästa söndag också. hihi :) 
 
Förra helgen var jag och Jakob i naturreservatet Omberg för att cykla och strosa runt. he va kul och super fint.
 
*ute på söndagspromenad*
 
här går det fort på riktigt
 
kolla in skogen ba wow, inga granar här inte. 
 
 
smygreklam för Rivella. Världens godaste dryck. 
 
Hoppas alla har det bra, saknar Vännäsby med alla dess aktiviteter. Hörde rykten om älgsafari, bergsklättring, svampplockning, skulpturparken och kärlek i massor. 
 
puss och kram vi ses till jul.