Här har ni allt jag hade med mig på flytt-tåget till Linköping (kommer nog ända bara använda två par byxor och tre tröjor meeeeeeen men :P :P)  (tog ej med pilatesbollen eller balansplattan)
 
jahaaaaa sååååattthhhh då har man börjat gymnasiet igen.
Läser tekniskt basår, kallas nollan eftersom jag inte är någon riktigt nolla. Utan en nollan som inte tar några högskolepoäng men ändå får smaka lite av universitetslivet. 
 
Kör på med 100% matte för tillfället vilket funkar finfint. Klassen känns bra och de tycker jag pratar roligt. Jag är typ den ända i min klass som bor ovanför "norrort" . Alltså den ända norr om ish... Danderyd.
 
Jajajja annars då, jodå, vardagen börjar så sakta komma. Försöker klättra en hel del och på torsdag ska jag och Jakob ut till knutby för lite riktig klättring. Jag har gått på ett gymnastikpass med en gammal gymnast i klassen. Haha det var kul och jag klarade inte ens alla övningar på uppvärmningen. Fick lite tips och trix om hur jag ska lära mig stå på händer, göra framåtvolt samt bakåtvolt så jag for hem nöjd och belåten, ska dit nästa söndag också. hihi :) 
 
Förra helgen var jag och Jakob i naturreservatet Omberg för att cykla och strosa runt. he va kul och super fint.
 
*ute på söndagspromenad*
 
här går det fort på riktigt
 
kolla in skogen ba wow, inga granar här inte. 
 
 
smygreklam för Rivella. Världens godaste dryck. 
 
Hoppas alla har det bra, saknar Vännäsby med alla dess aktiviteter. Hörde rykten om älgsafari, bergsklättring, svampplockning, skulpturparken och kärlek i massor. 
 
puss och kram vi ses till jul.

3 kommentarer

Ulla Kale'n

09 Sep 2015 23:16

Håller mig uppe för att få dygnsrytmen tillbaka efter att ha kommit från Chicagoresan tillsammans med positiva Arthur igår. Skulle kolla TV via Apeltv. Allt gick snett. Jättearg. Då ringde Stina. Så mysigt. Långt samtal och jag blev på bra humör, och si då fick jag igång önskat program. NU bara en chansning på bloggen före sänggående. Vilken lycka. Två systrar förgyllde mitt liv. Tack. Jag förstår inte att man tycker du pratar konstigt eftersom du inte talar utpräglad norrländska. Östgötskan däremot .....den är speciell. Va kul med Jakobs och din utflykt och alla andra aktiviteter. Cornellerna kommer till helgen för att cykla. När kommer ni????? Stor godnattkram

Anonym

11 Sep 2015 21:16

Kul att se dej sköna böna! Som vanligt verkar du fylla din dag med mängder av fysiska aktiviteter💪. Kanske blir det lite akrobatisk uppvisning till jul🐖. Puss på dej 😚

mor

16 Sep 2015 19:03

Hej!
Ja, här händer nya grejer hela tiden...just nu spelas dödar-dataspel för fullt. Cykelträning igår, bra mycket svårare än man kan tro.
Men jag vill vet mer om gymnastik och cirkuskonster, låter som ett väldigt bra komplement till matte!
Kram

Kommentera

Publiceras ej